+31 6 22 49 79 97

Radio Rick FM

Interview Uit de Kunst, Rick FM – Naomi Heidinga

Voor de regionale radiozender Rick FM werd ik voor het programma Uit de Kunst geïnterviewd door Naomi Heidinga. In Uit de Kunst worden allerlei activiteiten op het gebied van kunst besproken. Tijdens het interview vertelde ik over mijn beelden en gedichten. De uitvergroting van het beeld Bezieling kwam aan bod. Mensen kunnen zelf aan de slag tijdens de workshops en cursussen intuïtief beeldhouwen. Op 28/29 augustus doe ik mee met open-atelierroute KunstRondeVenen. In september en oktober exposeer ik in het WTC Amsterdam.

Het programma is terug te beluisteren via onderstaande link. Vanaf 18 minuten begint het interview. Het duurt ongeveer 10 minuten.

https://www.rickfm.nl/radiogemist/overzicht?radio_date=04-07-2021&radio_search=Uit+de+kunst

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Eerdere berichten

Interview Boven de Lijn

Berry Koeleman en Odeke Kwantes interviewen inspirerende mensen voor hun programma Boven de Lijn. In deze aflevering wordt beeldend kunstenaar Marjolein Berger-Vos van IntoTuition geïnterviewd door Odeke

Lees het bericht

Onthullen

Onthullen Vertel me wat ik niet kan ziendaar diep verborgenin ruwe vormenomhuld door mistige flardenveilig afgedekt Vertel me wat ik niet wil ziendaar diep verborgenin gepolijste vormenomhuld door

Lees het bericht