+31 6 22 49 79 97

“Ik geloof dat als we ontspannen vanuit onze eigen natuur leven en creëren,
we vol-ledig in contact met onszelf en het leven zullen zijn.”

De natuur heeft me altijd geïnspireerd: de levendigheid, de vormen, de kleuren, het licht, de puurheid, de eenvoud die tegelijkertijd niet simpel is. Wij zijn ook natuur, maar in hoeverre volgen we nog onze eigen natuur? Met elk beeld dat ik maak, leer ik mijn eigen natuur steeds beter kennen. Door mijzelf vrij te geven, te spelen, mijn impulsen te volgen, komt mijn passie tot leven, en krijgt mijn natuurlijk creatievermogen de ruimte. En ja, dan komen ook de gevoelens en emoties tevoorschijn die waren weggestopt. 

Het ruimte maken in de steen, het concentreren op het helder en natuurlijk maken van de vormen, werken verzachtend en helend. Ons gevoelslichaam blijkt precies te weten of een vorm ‘klopt’ en natuurlijk aanvoelt. Je ziet de kracht en de levendigheid van de vorm toenemen. En dat geldt niet alleen voor de vorm, maar ook voor onszelf. Zowel in de reacties op de beelden en gedichten, als tijdens de workshops en cursussen, lijkt dit ook door anderen zo te worden ervaren. Daar ben ik heel dankbaar voor en het geeft mij weer inspiratie mijn eigen natuur nog meer te leven.

Achtergrond

Na het BBA en internationale MBA-programma aan Nyenrode Business Universiteit, werkte ik 12 jaar in de ICT en enkele jaren in Werving en Selectie. In 2003 begon ik te beeldhouwen in steen. Ik ervoer de krachtige metafoor van het beeldhouwproces voor persoonlijke ontwikkeling en processen binnen organisaties. Het was tijd voor een nieuwe stap in mijn werkzame leven. Met mijn bedrijf IntoTuition draag ik mijn liefde voor het beeldhouwen uit naar andere mensen en organisaties. Inmiddels zijn er meer dan 2100 beelden onder mijn begeleiding gemaakt. 

De magie van het beeldhouwproces bracht me meer in contact met mijn heldere vermogens. Om me daarin verder te ontwikkelen heb ik diverse opleidingen op het gebied van energiewerk gevolgd. Ik zet mijn ervaring in bij mijn workshops en begeleid mensen met behulp van ‘Innerlijke Beeldvorming’. 

Ik ben getrouwd, heb drie kinderen, en woon in Mijdrecht.