+31 6 22 49 79 97

“Waar verlang je naar? Hoe geef je vorm aan wat er in jou leeft.
Durf in alle rust niet-te-weten, te onderzoeken en te ervaren.”

Coaching Innerlijke Beeldvorming

Een sessie Innerlijke Beeldvorming nodigt je uit waar te nemen wat een bepaald vraagstuk in je leven aan emoties en gevoelens in je oproept. Door juist de innerlijke vormen van wat er bij je speelt, waar te nemen, daar liefdevol bij te blijven, te voelen en te accepteren, kunnen de vormen transformeren tot een innerlijk beeld, waarmee je verder kunt.

Belemmerende gedachten, gevoelens en overtuigingen komen in een ander licht te staan. Het innerlijk beeld geeft je rust en helderheid. Met de aangereikte inzichten kun je direct aan de slag om ze vanuit eigen autoriteit te integreren in je dagelijks leven. Daarmee ontstaat meer ruimte om jouw natuurlijk en uniek creatievermogen vrij en met plezier in te zetten, en datgene te doen waar jij blij van wordt.

Net als beeldhouwen in steen kan ook iedereen innerlijke beelden vormen. Het is een creatief en diepgaand proces, waarbij Marjolein voor bedding zorgt. Mocht het even niet lukken iets gewaar te zijn, dan helpt Marjolein je zachtjes weer op weg door haar afstemming op jouw proces. Veelal is één sessie voldoende om met de innerlijke beelden die je hebt waargenomen, zelf aan de slag te gaan. Jij bepaalt of en wanneer het tijd is voor een eventueel volgende stap, en aan welke vorm van begeleiding je dan behoefte hebt. 

Prijzen

Prijs sessie circa 2 uur: 

Particulieren:                               160 euro (incl. BTW)
Kinderen/jongeren:                 120 euro (incl. BTW)
Zakelijke cliënten:                     180 euro (excl. BTW)

Ervaringen