+31 6 22 49 79 97

Beelden en Gedichten 

“Mijn beelden van steen worden gekenmerkt door uitgesproken, organische, opengewerkte vormen, waarbij het licht vrij spel heeft. Het proces is intuïtief, onderzoekend en zonder vooropgezet plan. Tegelijkertijd gaat het om het maken van keuzes. Wat is de beste, mooiste, krachtigste keuze die ik nu kan maken? Elk moment weer. 

Het gaat mij erom bewust te creëren vanuit mijn hoofd, hart èn buik, ofwel vanuit mijn natuur. Wat wil er door mij heen ontstaan? Dat vraagt een houding van onbevangenheid, niet-weten, vertrouwen, en durven experimenteren. Elk beeld leidt tot een transformatieproces, waarbij ik de opgedane inzichten vat in een gedicht.” 

In opdracht

Diverse beelden zijn te koop. Marjolein kan ook beelden in opdracht maken. Ook bij deze beelden wordt een gedicht gemaakt. Een beeld is een uniek en persoonlijk cadeau voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. In overleg kun je een steen uitkiezen, waarmee Marjolein aan het werk gaat. Alleen als het beeld je aanspreekt, ga je tot aanschaf over.

Buitenbeelden

De beelden mogen gezien worden! Om de beelden meer impact te laten hebben en tevens geschikt te maken voor de buitenruimte, kunnen ze ook in groot formaat worden gemaakt. Aan de hand van een digitaal 3D-model wordt het beeld in kunststof uitgevoerd. Dit kan met een bestaand beeld of met een nieuw te maken beeld. Kijk op facebook om de uitvergroting van het beeld Bezieling te volgen!

Reacties op beelden en gedichten

Diverse beelden zijn te koop. 

Klik op het beeld voor een afbeelding met gedicht.

Bedding
Bezieling
Geboorte
Harmonie
Hart
Innerlijke groei
Stromend water
Verbinding (in opdracht)
Vrij en Geborgen
3 Generaties
Wit Licht
Vlinder
Dans met mij
Bloei
Bloem
Intimiteit
Niet-Weten
Ontvangen (in opdracht)
Zie, hoor, voel
Overvloed
Zichtbaar
Dolfijn
Dansend hart
Ruimte voor liefde
Samen (in opdracht)
Vormen
Vrij