+31 6 22 49 79 97

Marjolein met Overgave in wording

Beelden en Gedichten 

“Mijn beelden van steen worden gekenmerkt door uitgesproken, organische, opengewerkte vormen, waarbij het licht vrij spel heeft. Het proces is intuïtief, onderzoekend en zonder vooropgezet plan. Tegelijkertijd gaat het om het maken van keuzes. Wat is de beste, mooiste, krachtigste keuze die ik nu kan maken? Elk moment weer. 

Het gaat mij erom bewust te creëren vanuit mijn hoofd, hart èn buik, ofwel vanuit mijn natuur. Wat wil er door mij heen ontstaan? Dat vraagt een houding van onbevangenheid, niet-weten, vertrouwen, en durven experimenteren. Elk beeld leidt tot een transformatieproces, waarbij ik de opgedane inzichten vat in een gedicht.” 

Buitenbeelden

De verfijnde beelden van albast zijn niet geschikt om buiten te staan. Omdat in mij een sterk verlangen leefde mijn beelden naar buiten te brengen, ben ik de mogelijkheden gaan onderzoeken. Aan de hand van een digitaal 3D-model kan nu een bestaand stenen  beeld in kunststof worden uitgevoerd in praktisch elk gewenst formaat. Door het gebruik van hoogwaardige kunststoffen is het beeld goed bestand tegen weersinvloeden en heeft het een zachte uitstraling. Inmiddels heb ik het beeld Bezieling als eerste in kunststof uitgevoerd, 2,5 keer zo groot als het origineel. Dit biedt prachtige mogelijkheden voor een bijzonder beeld in de  publieke ruimte of voor in de tuin. Je bent van harte welkom een afspraak te maken om Bezieling te bekijken en je te laten informeren over het maakproces en welk beeld passend is bij jouw wens.

In opdracht

Diverse originele beelden zijn te koop. Marjolein kan ook beelden in opdracht maken. Ook bij deze beelden wordt een gedicht gemaakt. Een beeld is een uniek en persoonlijk cadeau voor zowel privé als zakelijke gelegenheden. In overleg kun je een steen uitkiezen, waarmee Marjolein aan het werk gaat. 

Uitvergroting Bezieling (2021)

Reacties op beelden en gedichten

Overzicht Beelden en Gedichten 

Een aantal originele beelden hieronder, zijn te koop (Prijs staat achter de titel vermeld). 
Van de meeste beelden kan een uitvergroting in kunststof worden gemaakt. Prijs op aanvraag.

Klik op het beeld voor een afbeelding met gedicht.

Bedding (2.450 euro)
Bezieling
Geboorte
Harmonie (2.250 euro)
Hart (3.500 euro)
Innerlijke groei (2.950 euro)
Stromend water
Verbinding (in opdracht)
Vrij en Geborgen
Dansend hart
Wit Licht
Vlinder
Dans met mij
Bloei
Bloem
Intimiteit
Ontvangen (in opdracht)
Dolfijn
3 Generaties
Overvloed
Zichtbaar
Niet-Weten (2.250 euro)
Zie, hoor, voel
Ruimte voor liefde
Samen (in opdracht)
Vormen
Vrij